Verhuisbedrijf Nijmegen

Zoekt u een verhuisbedrijf in Nijmegen en omgeving? Verhuizen kan een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid zijn. Als u zelf al eens een verhuizing hebt meegemaakt, heeft u dit ongetwijfeld zelf ervaren. Van Hunen Verhuizingen heeft al meer dan 60 jaar ervaring met verhuizingen en is dus hét verhuisbedrijf in Nijmegen. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

 • Gratis gesprek met verhuisadviseur
 • Maatwerk
 • Scherp tarief in Nijmegen
 • Stappenplan verhuizen
 • Ervaren medewerkers
 • Uw wensen centraal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Nijmegen te laten verzorgen door verhuisbedrijf van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0316 248 845.

Verhuisbedrijf met ruime ervaring in Nijmegen

Door onze ervaring en specialistische verhuiskennis kunnen wij als verhuisbedrijf het verhuisproces van of naar Nijmegen optimaliseren. Een verhuizing wordt nog al eens onderschat. Het vraagt veel kostbare tijd om een verhuizing goed te laten verlopen. Vaak moeten mensen dan ook een beroep doen op vrienden en kennissen om te komen helpen.

Van Hunen Verhuizingen verzorgt al meer dan 60 jaar dagelijks verhuizingen en kan hierdoor iedere verhuizing professioneel en soepel laten verlopen. Onze medewerkers zijn speciaal getraind en bovendien gebruiken modern materiaal en speciaal ingerichte vrachtwagen om uw verhuizing voorspoedig te laten verlopen. Ook beschikken wij over handige verhuisliften om uw inboedel veilig te verplaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw inboedel veilig en snel aankomt in uw nieuwe woning.

Persoonlijk advies van onze verhuisadviseur

Bent u benieuwd hoe van Hunen Verhuizingen uw verhuizing aan zou pakken? In een persoonlijk gesprek kunt u aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn en legt onze verhuisadviseur u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Zo biedt Van Hunen u niet alleen professionele verhuisservice maar kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende services zoals:

 • Een handyman: De professionele handyman van Van Hunen biedt een oplossing wanneer er in uw nieuwe huis nog laatste kluswerkzaamheden moeten worden gedaan zoals het ophangen van gordijnen, behangen of herstelwerkzaamheden. Zo verhuist u naar een huis dat echt helemaal af is. Lees meer over de handyman.
 • Schoonmaakservice: Een verhuizing is meer dan alleen het verplaatsen van uw inboedel. Zo moet uw voormalige woning ook schoon achtergelaten worden. Na een vermoeiende verhuizing kan het erg vervelend zijn om terug te moeten om schoon te maken. Onze schoonmaakservice biedt hier een helpende hand. Lees meer over de schoonmaakservice mogelijkheden.
 • Verhuiscoördinator: Bij een verhuizing zijn er wel 200 aandachtspunten waar u aan moet denken. Weet u niet waar u moet beginnen bij uw verhuizing? De verhuiscoördinator biedt u ondersteuning bij al deze aandachtspunten. Lees meer.

Aan de hand van dit gesprek zullen wij een offerte maken voor het verzorgen van de verhuizing. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassingen achteraf.

Verhuizen zoals u dat wilt

Een verhuizing is erg persoonlijk en daarom staan uw wensen bij een verhuizing door van Hunen Verhuizingen altijd centraal. Of het nu gaat om spullen die een hoge financiële of emotionele waarde hebben, wij zorgen dat uw spullen de aandacht krijgen die aandacht krijgen die ze verdienen. Van Hunen Verhuizing kan onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

 • Schoon opleveren woning
 • Uitpakken verhuisdozen
 • Schilderijen plaatsen
 • Afvoer overtollig meubilair
 • Verlichting plaatsen
 • Meubels (de)monteren
 • Complete inboedel in- en verpakken

Over Nijmegen

Nijmegen telt meer dan 168.840 inwoners en is daarmee de grootste stad in de provincie Gelderland. De stad is omgeven door prachtige heuvel- en rivierlandschappen en kent een lange geschiedenis. Deze geschiedenis is terug te zien in de historische gebouwen, parken en musea. Nijmegen staat bekend om haar Museum het Valkhof, MuZIEum, het Sandome, het brede winkelaanbod en de knusse winkeltjes die de stad haar gemoedelijke sfeer geven. Nijmegen is als studentenstad populair onder jonge mensen (20 tot 25 jaar). De wijken Lent en Kwakkenberg zijn de afgelopen jaren het sterkst gegroeid.

Bent u nieuw of gaat u binnenkort verhuizen naar Nijmegen? Verhuisbedrijf van Hunen helpt u graag op weg om uw weg te vinden in de stad. De volgende adressen zullen u helpen uw verhuiszaken te regelen en de de leukste plekjes in de Nijmegen te ontdekken Meer weten?

Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstaart 6

6511 PP Nijmegen

VVV Kantoor

Keizer Karelplein 32H

6511 NH Nijmegen

Station Nijmegen

Stationsplein 6

6512 AB Nijmegen

Winkelen in de oudste

winkelstraat van Nederland

Lange Hezelstraat

6511 CA Nijmegen

Evenementen in de omgeving van Nijmegen

Wanneer u verhuist in de buurt van het centrum van Nijmegen, is het soms noodzakelijk rekening te houden met evenementen die plaatsvinden. Zo kan het voorkomen dat u een ontheffing moet aanvragen of dat er andere aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Ook dit kan van Hunen Verhuizingen voor u regelen. Hieronder is een overzicht weergegeven met evenementen die de komende periode plaatsvinden in Nijmegen.

Evenement Nijmegen

Begin

Einde

Paranormaal en sieradenbeurs

14-01-2017

15-01-2017

Winterbierfeest

14-01-2017

15-01-2017

Carnaval

25-02-2017

28-02-2017

Carnavalsoptocht

26-02-2017

26-02-2017

St. Stevensloop

19-03-2017

19-03-2017

Contactformulier

Via onderstaand contactformulier of telefonisch via 0316 - 24 88 45 kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen over uw verhuizing van of naar Nijmegen.

Naam*
Bedrijf
Emailadres*
Telefoonnummer
Verhuizen van stad*
Verhuizen naar stad*
Neem de volgende code over
Niet leesbaar? Verander tekst