Verhuisbedrijf Arnhem

 1. ‘’Uw verhuizing in Arnhem voordelig compleet georganiseerd’’

Heeft u verhuisplannen in Arnhem? Bespaar uzelf onnodige stress en gedoe en laat uw verhuizing professioneel verzorgen door van Hunen Verhuizingen. Het strak organiseren van verhuizingen is onze specialiteit en voor een scherp tarief zorgen wij ervoor dat uw verhuizing de aandacht krijgt die het verdient.

 • Voordelig tarief
 • 60+ jaar ervaring in Arnhem
 • Vrijblijvend gratis gesprek adviseur
 • Complete verhuizingen
 • Gedeeltelijke verhuizingen
 • Tijdelijke opslag
 • Uw wensen centraal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Arnhem te laten verzorgen door van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of via 0316 248 845.

Verhuisbedrijf met zeer ruime ervaring in Arnhem

Verhuizen is voor Van Hunen Verhuizingen een dagelijkse bezigheid. Met meer dan zestig jaar ervaring in Arnhem kan van Hunen Verhuizingen elke verhuizing professioneel verzorgen. Welke wensen u ook heeft, voor ons is het altijd een uitdaging om een passende oplossing te vinden.

Om iedere verhuizing strak te laten verlopen, hebben wij een breed scala aan aanvullende diensten beschikbaar. Zo is het inhuren van een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice geen enkel probleem. Ook het verzorgen van tijdelijke opslag voor uw inboedel is bij Van Hunen Verhuizingen zo geregeld.

Van Hunen handyman

Zijn er nog kleine reparaties, herstelwerkzaamheden, of moeten de schilderijen nog worden opgehangen worden? De professionele handyman is inzetbaar voor diverse karweitjes zodat uw woning helemaal af is na het verhuizen. Meer weten?

Verhuiscoördinator

Een verhuizing is meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen van het ene naar het andere huis en kan heel wat stress met zich meebrengen. De ervaren verhuiscoördinatoren van Van Hunen kunnen u ontlasten en bieden ondersteuning bij uw verhuizingen. Meer weten?

Schoonmaakservice

Dient uw vorige huis schoon opgeleverd te worden? De verschillende schoonmaakservice pakketten helpen u hierbij! Zo hoeft u zich enkel te richten op uw nieuwe huis en zorgen wij dat uw voormalige huis perfect achtergelaten wordt. Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze verhuisadviseur

Onze verhuisadviseurs kunnen u professioneel adviseren over het organiseren van uw verhuizing. In een gratis en vrijblijvend gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en wordt op basis van deze wensen een offerte opgesteld. Wel zo prettig omdat u zich dan geen zorgen hoeft te maken over verrassingen achteraf.

Voor alle soorten verhuizingen

Van Hunen Verhuizingen verzorgt zowel complete verhuizingen als doe-het-zelf verhuizingen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen zullen wij u helpen met uw verhuizing. Uw verhuizing is nog nooit zo makkelijk geweest:

 • Complete inboedel in- en verpakken
 • Tijdelijk opslaan inboedel
 • Meubels (de)monteren
 • Verlichting plaatsen
 • Schilderijen plaatsen
 • Uitpakken verhuisdozen
 • Afvoer overtollig meubilair
 • Schoon opleveren woning

Wij beschikken over het beste materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over verhuisliften.

Over de stad Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland met een inwoners aantal van 152.288 inwoners. Arnhem is bekend vanwege 'De slag om Arnhem', het Fashion Festival Arnhem en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De stad kent een gezellig stadskern met rijke historie en is omgeven door een grote diversiteit aan landschappen.

Verhuisbedrijf van Hunen helpt u wanneer u voor het eerst naar Arnhem gaat verhuizen graag een eindje op weg. De onderstaande adressen helpen u bij het doorgeven van de verhuizing en het ontdekken van Arnhem. Meer weten?

Gemeente Arnhem

Koningstraat 38

6811 DG Arnhem

VVV Arnhem

Stationsplein 13

6811 KG Arnhem

Station Arnhem

Willemsplein

6811 KA Arnhem

Winkel gebied om en rond

Ketelstraat

6811 CZ Arnhem

Evenementen in Arnhem

In Arnhem vinden geregeld evenementen plaats. Deze evenementen kunnen invloed hebben op uw verhuizing. Zeker wanneer uw verhuizing plaatsvindt in de buurt van het centrum van Arnhem.

Het kan zo zijn dat u een ontheffing dient aan te vragen of dat het noodzakelijk is om aanvullende maatregelen te treffen. Van Hunen Verhuizingen heeft hier ervaring mee en kan dit voor u regelen. Hieronder ziet u een overzicht met grote evenementen in Arnhem.

Evenement Arnhem

Begin

Einde

Pasar Malam

27-12-2016

08-01-2017

Winter in het Openluchtmuseum

03-12-2016

15-01-2017

Dance Flavour workshops

17-01-2017

28-03-2017

Festival de Luie Hond

27-01-2017

29-01-2017

Carnaval

25-02-2017

28-02-2017

Carnavalsoptocht Arnhem

26-02-2017

26-02-2017

 


Contactformulier 

Via onderstaand contactformulier of telefonisch via 0316 - 24 88 45 kunt u contact met ons opnemen voor al uw vragen over uw verhuizing van of naar Arnhem.

Naam*
Bedrijf
Emailadres*
Telefoonnummer
Verhuizen van stad*
Verhuizen naar stad*
Neem de volgende code over
Niet leesbaar? Verander tekst