Over ons verhuisbedrijf

Op 23 juni 1950 is Jaap van Hunen sr. van start gegaan in Apeldoorn met een bodedienst en het transporteren van leien platen voor biljarttafels. Het bedrijf groeide flink en al snel werd in Arnhem de eerste Hanomag driewieler aangeschaft, dit was in die tijd al heel wat!

Het bedrijf ging steeds meer verhuizingen uitvoeren zodat er zelfs verhuiswagens werden gekocht, ook werd er kledingtransport gereden op het toenmalige Joegoslavië : lompen heen en kostuums terug naar Nederland. Vanwege de groei die het bedrijf doormaakte, werd het tijd dat het bedrijf zelf verhuisde van Arnhem naar een "echt" pand in Didam.

Nieuwe bedrijfsruimte

Na 20 jaar bleek het pand aan de Wilhelminastraat echt te klein te zijn waardoor er nogmaals werd gewisseld van adres. In Duiven vonden wij de plek waar we nu, na aanbouw nog steeds met volle tevredenheid zitten.

Wij beschikken over een moderne containeropslagloods, een fijne kantoorruimte en voldoende ruimte voor onze wagens. Onze toekomst zien wij met deze behuizing en vol vertrouwen tegemoet.

Allround verhuisbedrijf

Momenteel noemen we ons met 15 verhuizers, 4 grote verhuiswagens, 4 kleinere wagens, 4 verhuisliften, 60 opslagcontainers, 160 opslagkisten gerust het mooiste bedrijf van de Liemers/Achterhoek. Gezien onze centrale ligging in Gelderland kunt u naast nationale en internationale verhuizingen ook bij ons terecht bij een verhuizing van of naar:

Klantbeoordelingen

Bent u benieuwd hoe klanten onze dienstverlening beoordelen? Lees de ervaringen met ons bedrijf bij zowel nationale en internationale verhuizingen. Ook vernemen we graag hoe u onze service beoordeelt.