Extra zekerheid met de Erkende Verhuizer

5 November, 2014 15:19

Verhuizen is al spannend genoeg. U verlaat de oude en vertrouwde woonomgeving en verruild deze voor een frisse en nieuwe omgeving. Dan is het belangrijk dat alle extra stressfactoren worden uitgesloten. U maakt zich namelijk al druk genoeg over de voorbereidingen en kan er gewoon geen andere zorgen bij hebben op het moment. Om extra stress te voorkomen is het altijd slim om te verhuizen met een erkend verhuisbedrijf. Een erkend verhuisbedrijf zoals van Hunen Verhuizingen kan veel meer garanties bieden dan andere verhuisbedrijven. Het certificaat waar erkende verhuizers over beschikken biedt drie garanties.

De drie garanties van Erkende Verhuizers

  1. 1.       Uitgebreide verhuisverzekering

Het verzekeren van uw inboedel wordt u uit handen genomen. Het erkende verhuisbedrijf laat namelijk uw inboedel tot €100.000 verzekeren. Anders dan met de meeste verzekeringen, waarbij wordt uitgegaan van de dagwaarde, wordt bij een verhuizing door een erkend verhuisbedrijf de nieuwwaarde van uw inboedel verzekerd.

 2.       Verhuisgarantie
U wil verhuizen, dus u zal verhuizen. In het geval van een faillissement of het in surseance van betaling verkeren van uw erkende verhuizer gaat de verhuizing gewoon door. Mocht u dit vervelende bericht van uw eerste verhuizer krijgen dan is het belangrijk dat u zichzelf meldt bij de Organisatie Erkende Verhuizers. Deze organisatie zal dan op zoek gaan naar een andere erkende verhuizer die de verhuizing dan alsnog kan uitvoeren. U wordt dus zo snel mogelijk van een ander bedrijf voorzien die minimaal dezelfde service zal leveren.

 3.       Aanbetalingsgarantie
Afgezien van een verhuisgarantie bij faillissement of het in surseance van betaling verkeren, is een deel van uw aanbetaling gegarandeerd. Maar liefs 25 procent van de aanbetaling wordt door de Organisatie Erkende Verhuizers vergoed als u gebruik maakt van een andere erkende verhuizer die onder de organisatie valt. Deze garantie heeft een maximum van €1.000.

Wat biedt van Hunen Verhuizingen u nog meer?

Geen enkele andere organisatie dan de Erkende Verhuizer biedt dergelijke garanties aan. Van Hunen Verhuizingen is dus een van de verhuisbedrijven die ook onder de Organisatie Erkende Verhuizers valt. Naast de garanties van de Erkende Verhuizers worden bij van Hunen Verhuizingen ook nog andere extra diensten aangeboden, namelijk:

-          Een handyman
-          Een Schoonmaakservice
-          Een verhuiscoördinator

Kijk voor meer informatie over de Erkende Verhuizer of de extra diensten die van Hunen aanbiedt op onze website. Ook kunt u voor meer informatie via een vrijblijvend, persoonlijk gesprek met een van de verhuisadviseurs aangaan. Bel daarvoor even met 0316-248845.

< Tips om verhuisschade te voorkomen Vijf tips die helpen om verhuisstress te voorkomen >