6 manieren om verhuisongelukken te vermijden

13 Maart, 2015 16:10

Verhuizen kan chaotisch, duur en – als u niet voorzichtig bent – pijnlijke ervaring zijn. Gelukkig zijn er genoeg manieren om er voor te zorgen dat zowel uw spullen als uzelf heel bij uw nieuwe huis aankomen.

  1. Ken uw grenzen:

Wanneer iets te zwaar voelt om te tillen, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Overschat jezelf niet en vraag om hulp bij het tillen van zware spullen.

  1. Houd het dichtbij:

Het zou een gezegde kunnen zijn: ‘Houd je vrienden dichtbij, maar je verhuisdozen nog dichterbij’. Hoe dichterbij u uw spullen bij u houdt, hoe minder druk er op de nek en rug komt.

  1. Til met je benen:

Eén van de meest gegeven adviezen wanneer we iets zwaars tillen: zak eerst door de knieën, ga recht voor het object zitten, pak het op en kom vanuit de hurkhouding met object en al omhoog.

  1. Gebruik je buikspieren:

Door gebruik te maken van uw buikspieren tijdens het tillen verlicht u uw rug.

  1. Denken voor doen:

Zoals met veel dingen is het belangrijk om eerst te denken voor u actie onderneemt. Bedenkt, bijvoorbeeld, eerst waar het object naar toe moet, of het alleen of samen moet en wat de beste manier is om het op te pakken.

  1. Professioneel verhuisbedrijf:

Hoewel er misschien wat kosten worden bespaard, zelf alles verhuizen duurt niet alleen langer maar brengt ook veel mogelijke ongelukken met zich mee. De erkende verhuizers van Hunen Verhuizingen zijn namelijk niet alleen sterk maar hebben jaren ervaring om ervoor te zorgen dat alles én iedereen veilig op de nieuwe plek komt.

< Verhuizen met dieren Binnen EU verhuizen >