Blog

Het effectief indelen van een opslagruimte

Het effectief indelen van een opslagruimte

Een opslagruimte is ideaal op het moment dat je een overschot aan spullen hebt of bezig bent met een verbouwing of verhuizing. De spullen liggen hierdoor niet in de weg en zijn daarnaast goed beveiligd. Het liefst huur je een zo klein mogelijke ruimte om te besparen op de kosten. Maar hoe deel je de opslagruimte goed in? Wij geven een aantal tips voor het effectief indelen van de ruimte.

Tips voor het verkopen van je huis

Tips voor het verkopen van je huis
Het aantal verkochte huizen is sinds dit jaar weer aan het stijgen. Door de lage rentepercentages krijgen steeds meer mensen de mogelijkheid om hun droomhuis aan te schaffen. Voordat je gaat verhuizen moet het oude huis natuurlijk wel eerst verkocht worden. Om zo snel mogelijk van je huis af te komen, is het verstandig om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers.   Het liefst verkoop je jouw huis zo snel mogelijk voor een goede prijs.

Tips voor een stressvrije verhuizing met kinderen

Tips voor een stressvrije verhuizing met kinderen

Bij Van Hunen Verhuizingen zien we vaak dat onze klanten het overzicht verliezen bij een verhuizing. Het verhuizen kan voor jonge gezinnen een behoorlijke uitdaging zijn: de kinderen moeten naar school, het huishouden loopt door en je moet tegelijkertijd alles inpakken en verhuizen. Hoe regel je dit allemaal?

De voordelen van een nieuwbouwwoning

De voordelen van een nieuwbouwwoning

U wilt een huis kopen, maar u kunt maar weinig huizen vinden die in de smaak vallen. Dan is het altijd verstandig om te kijken naar de verschillende nieuwbouwprojecten in de gemeente waar u naartoe wilt verhuizen. Nieuwbouw heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van bestaande bouw.

Wat is beter: een woning huren of kopen?

Wat is beter: een woning huren of kopen?

De huurprijzen in de vrije sector zijn landelijk met 2,3% gestegen ten opzichte van vorig jaar rond deze tijd. Het kopen van een woning wordt hierdoor steeds aantrekkelijker. Er bestaan echter veel onduidelijkheden over de kosten van huren en wonen. Men denkt over het algemeen dat kopen voordeliger is dan huren, maar is dat wel zo? Van Hunen Verhuizingen benoemt 5 afwegingen waar u rekening mee moet houden.

Regio Arnhem/Apeldoorn in trek bij verhuizers

Regio Arnhem/Apeldoorn in trek bij verhuizers

In 2015 verlieten voor het eerst sinds de kredietcrisis meer mensen de grote steden dan hiervoor in de plaats terugkwamen. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte onlangs bekend dat de vier grote steden het afgelopen jaar door binnenlandse verhuizingen meer mensen kwijtraakten.

Tijd om een huis te kopen

Tijd om een huis te kopen

Wist u dat u door een huis te kopen in plaats van te huren flink kunt besparen op de maandlasten? Door de lage huizenprijzen en hypotheekrente scheelt het soms honderden euro’s per maand. Veel analisten zijn dan ook van mening dat dit hét moment is om te verhuizen naar een koopwoning. 

Verhuizen en de verzekering

Verhuizen en de verzekeringWarning [2]: read_exif_data(5c0b552746.jpg): Illegal IFD size
Error in bestand /home/vhunen/domains/vanhunenverhuizingen.nl/public_html/includes/classes/class.media.php op regel 172
https://www.vanhunenverhuizingen.nl/cache/images/5c0b552746_90x90_adaptiveResize.jpg" />

Heeft u het huis van uw dromen gevonden en gaat u binnenkort verhuizen? Dan zijn er een heleboel dingen waar u aan moet denken: gas, water, energie, telefoon en natuurlijk ook verzekeringen. Zijn uw spullen bijvoorbeeld wel verzekerd tijdens het verhuizen? Wat als uw meubilair schade oploopt?  

5 tips voor het verhuizen van uw bedrijf

5 tips voor het verhuizen van uw bedrijf

Net als bij een privé verhuizing komt er bij een verhuizing van een bedrijf heel wat kijken. Om u een stukje op weg te helpen heeft van Hunen Verhuizingen 5 tips op een rij gezet.

Redenen om een opslagruimte te huren

Redenen om een opslagruimte te huren

Gemiddeld maakt iemand twee maal in zijn leven gebruik van een opslagruimte. Maar wanneer biedt een opslagruimte eigenlijk de oplossing? Van Hunen Verhuizingen heeft de meest voorkomende redenen van het huren van een opslagruimte voor u op een rij gezet.

Getoond 1–10 van 23123